آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد

فروش گروهی بلیت اربعین لغو شد

مدیرعامل هواپیمایی قشم ایر از تاخیر احتمالی پروازهای اربعین به دلیل محدودیت‌های ترمینال سلام خبر داد و گفت: برای جلوگیری از اختلال احتمالی در فروش اینترنتی، یک سرو بک‌آپ خریداری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 14
کد خبر: ۱۹۹۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رامین حمزه با تاکید بر انجام مراسم اربعین 1402 اظهار کرد: در این راستا هواپیمایی قشم از هفته گذشته قرارگاه مرکزی اربعین را تشکیل داد.

 

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌کنیم بتوانیم 16 تا 17 هزار زائر اربعین را جابجا کنیم. برخی از مسیرهای برنامه‌ای را حذف یا جابجا کرده‌ایم تا بتوانیم هواپیماهای مسیر تهران-نجف بیشتر کنیم.

 

وی با بیان این‌که برای پروازهای نجف با 2 فروند ایرباس استفاده خواهیم کرد، ادامه داد: از ناوگان بدنه باریک و فوکر استفاده می‌کنیم تا با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشور از شهرهای کرمانشاه و ایلام به مقصد نجف پروازهای اربعین 1402 را انجام دهیم.

 

مدیرعامل هواپیمایی قشم گفت: سال گذشته از شاهرود و بندرعباس به نجف نیز پروازهای موردی داشتیم و امسال در برنامه داریم که از جزیره قشم پروازهای اربعین را انجام دهیم.

 

حمزه با تاکید بر این‌که تمام توان خود را برای انجام پروازهای اربعین بسیج کرده‌ایم و به دنبال درآمدزایی نیستیم، اضافه کرد: برای پروازها بسته‌های فرهنگی در نظر گرفته شده که به‌عنوان هدیه به زائران اهدا می‌شود.

 

وی با بیان این‌که برای تاخیرات احتمالی هواپیمای بک‌آپ در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: به دلیل محدودیت ترمینال سلام احتمالا با تاخیراتی در انجام پروازهای اربعین مواجه شویم.

 

وی بیان کرد: روزانه 3 تا 4 پرواز اربعین انجام می‌دهیم که نیازمند آمادگی خاصی است، از این رو ممکن است موضوع تاخیر در پروازها را داشته باشیم.

 

وی یادآور شد: از همین الان با هواپیمای باری اقلام و بسته‌های غذایی را به فرودگاه نجف ارسال می‌کنیم تا در صورت تاخیر احتمالی از زائران اربعین پذیرایی به عمل آید.

 

مدیرعامل هواپیمایی قشم با اعلام این‌که فروش بلیت پروازهای اربعین از 27 مردادماه به صورت اینترنتی آغاز می‌شود، گفت: سال گذشته 60 درصد بلیت پروازهای اربعین به صورت اینترنتی فروخته شد. عرضه مستقیم و بی واسطه بلیت به آحاد مردم یکی از مزیت‌های فروش اینترنتی است. امسال نیز برنامه داریم حدود 60 درصد بلیت پروازهای اربعین را از طریق سامانه فروش آنلاین (ib.qeshm-air.com) عرضه کنیم و برای خرید حضوری نیز مردم می‌توانند به دفاتر هواپیمایی قشم مراجعه کنند.

 

حمزه با یادآوری این‌که سال گذشته در لحظه 3 میلیون نفر برای خرید پروازهای اربعین به سایت هواپیمایی قشم مراجعه کردند، گفت: برای جلوگیری از اختلال احتمالی در فروش سرور بک‌آپ خریداری و پیش‌بینی‌های لازم برای خدمات‌رسانی به مردم انجام شده است.

 

وی با بیان این‌که سال گذشته در یکی از پروازهای قشم یکی از مسافران حدود یک میلیارد تومان به هواپیمای ایرباس 320 ما خسارت وارد کرد، افزود: امسال هم وزارت راه و سازمان هواپیمایی کشوری برای برگزاری پرشکوه مراسم اربعین تلاش زیادی شده است.

 

یازرلو مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی نیز در این نشست با بیان این‌که یک کاربر می‌تواند 9 فقره بلیت پرواز اربعین را خریداری کند، گفت: امسال فروش گروهی نداریم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار